Kuinka ottaa Avast Password Sync käyttöön?


Oletko yksi niistä monista ihmisistä maailmassa, joka käyttää useita teknisiä laitteita eri tarkoituksiin päivän aikana? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo, että kun varustat gadgetin Internet yhteydellä, saat parhaat palvelut mukavasti kotona tai toimistossa.

Nämä palvelut voivat kuitenkin myös tehdä asioista haastavia, koska teknisiä uhkia, kuten viruksia, haittaohjelmia ja hakkereita, voi päästä järjestelmääsi verkon avulla. Tällaisina aikoina yksi parhaista asioista, joita voit tehdä, on käyttää välittömästi luotettavaa virustorjunta ohjelmaa, kuten Avast.

Se on eräänlainen suojausalusta, joka pystyy suojaamaan laitteesi parhaalla mahdollisella tavalla. Siinä on myös erittäin helppokäyttöinen ja luotettava käyttöliittymä, jonka voit määrittää tarpeidesi mukaan. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää enemmän siitä, kuinka tämä ohjelmisto ja sen ominaisuudet toimivat Avast tuki joukkue välittömästi.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja asentaa kätevä virustorjunta ohjelmisto, kuten Avast, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos näin on, et ehkä ole varma mistä aloittaa tai mitä tehdä.

Tarkoittaako tämä kuitenkin sitä, että sinun on luovuttava tarpeistasi? Ei. Se johtuu siitä Avast tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua tarpeidesi mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit käyttää ottaaksesi käyttöön Avast Password Sync  sovelluksen. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast sovellus älypuhelimellasi tai kannettavallasi
  2. Kun pääikkuna avautuu, napauta kohtaamasi Tietosuoja välilehteä
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista, valitse Salasana ruutu
  4. Paina seuraavassa näkyviin tulevassa ikkunassa Asetukset painiketta ja siirry sitten kohtaan Sync & Backup
  5. Ota ominaisuus käyttöön vastaavasti ja tallenna muutokset

Soita Avast asiakaspalvelu nummer jos et täytä jotakin yllä olevista ohjeista.